Pekara Manja – Uvijek s ljubavlju!

UVIJEK S LJUBAVLJU


Kao što ste vjerovatno već primjetili, Manja je promjenila svoj vizuelni identitet. U cilju konsolidovanja svog poslovanja kreirali smo potpuno novi grafički i tipografski simbol kao i slogan “Uvijek s ljubavlju” koji će biti prisutni na svim proizvodima i kroz sve komunikacione kanale.


Naš novi identitet predstavlja princip svega što radimo. Pomaže nam da se fokusiramo na bitne stvari, da kompleksne informacije pretvaramo u jasne, sažete i jednostavne ideje razumljive svima, kako bismo uz prepoznatljiv kvalitet, zadržali lidersku poziciju. Boje, dizajn, riječi, simboli… korišteni kreativno, ovi elementi svojom kombinacijom grade prepoznatljivu, nezaboravnu i snažnu prezentaciju kompanije Manja.

Kompaniju Manja već godinama slojevito gradimo na različitim osnovama, ali prvenstveno našim odnosom prema kupcima, našim proizvodima, našom komunikacijom.

Želja nam je da na sve načine i kroz sve kanale komunikacije konstantno poboljšavamo percepciju Manje, a strast i ljubav koju vješte ruke vrhunskih majstora udahnjuju u naša peciva i poslastice, najbolje definiše ono čemu težimo: da sve što stvaramo, stvaramo uvijek s ljubavlju.