Naša Priča

  

Milky-caramel-nita-47
Cocopeanuts
Limun-biscotto-6

Naša tradicija pod imenom „Manja“ datira još iz 1995.godine. U početku smo bili mala zanatska radnja koja je zapošljavala tri radnika. Željeli smo da od pekarskih proizvoda napravimo delicije u koje će biti utkana tradicija, kvalitet i prepoznatljiv ukus. Postavili smo sebi cilj: kroz umijeće pravljenja najfinijeg tijesta izraziti posvećenost i strast pekarskom zanatu. Upravo je strast temeljni razlog našeg postojanja; strast kojoj smo predani i koja ima tradiciju dužu od 20 godina. Naš cilj postao je naša misija i ostajemo vjerni obećanju koje smo vam dali kada smo prvi put otvorili vrata naše pekare: u bilo koje doba dana pronaćete na našim policama vruć hljeb i kifle, svježa peciva, raznovrsni izbor pita i najslađih delicija. 

Tradicionalni način pripreme pekarskih proizvoda smo uspješno postavili na industrijski nivo, te od   1997.godine funkcionišemo kao preduzeće pod imenom „Krajina Klas“, sa brendom „Manja“.

Od početka svog postojanja insistiramo na svojim čvrstim temeljima – proizvodima vrhunskog kvaliteta, koji nastaju iz spoja tradicije i inovacija. „Manja“ svoju proizvodnju uvećava u onoj mjeri koja neće narušiti prepoznatljiv ukus i kvalitet pekarskih i poslastičarskih proizvoda, trudeći se da uvijek ponudi nove ukuse i delicije iz svijeta pekarstva i poslastičarstva. Proizvodni pogoni u Debeljacima i preko 30 brendiranih maloprodajnih objekata zapošljavaju više od 550 ljudi, a dio pekarskih i poslastičarskih proizvoda je dostupan na više hiljada prodajnih mjesta širom Bosne i Hercegovine.

Prilikom stvaranja naših pekarskih i poslastičarskih proizvoda koristimo najkvalitetnije sirovine, znanje i iskustvo naših zaposlenih, koji nam omogućavaju proizvode visokog i jedinstvenog  kvaliteta. Trudimo se da konstantno učimo i usavršavamo tehnološke procese, konstantno uvodimo nove mašine i tehnološke inovacije, pažljivo birane žitarice i sastojke koji nam osiguravaju bržu, precizniju i kvalitetniju proizvodnju. Tehnolozi naše kompanije predano rade na razvoju novih rješenja za harmonično spajanje tradicionalne proizvodnje i inovacija u pekarskoj i poslastičarskoj industriji. Idemo u korak sa vremenom, ali ostajemo vjerni tradiconalnim domaćim receptima. Čuvamo tradiciiju, ali svojim kvalitetom čuvamo i naše mušterije. 

Osluškujući i poštujući ukuse naših kupaca postali smo prepoznatljivo mjesto u komšiluku.  U „Manju“ se uvijek dolazi sa osmijehom i dočekuju vas sa osmijehom. Smatramo da usluga i kvalitet idu jedno uz drugo, zato u našim pekarama pokušavamo da stvorimo ugođaj da se osjećate kao kod svoje kuće. Želja nam je da vaše svakodnevne potrebe za dozom dobrog ukusa ispunite kod nas i da vas put uvijek navede da svratite u neku od naših pekara.  U „Manji“ vas uvijek čekaju šarene vitrine prepune delicija.

„Manja“ je zakoračila u treću deceniju rada, ali je ostala dosljedna početku svoje priče. Kvalitet, tradicija i dobar ukus naša su ideja vodilja. Doduše, ne zamjerite nam. Proširili smo asortiman na vaše zadovoljstvo. Želja nam je da budemo prepoznatljiv dio vašeg komšiluka. Na tom putu „Manja „ je postala lider u proizvodnji pekarskih i poslastičarskih proizvoda u Bosni i Hercegovini. 

Kvalitet proizvoda i povjerenje potrošača omogućili su nam tu prestižnu, ali odgovornu poziciju. Stalna ulaganja u kvalitet proizvoda donijela su mogućnost da svoje proizvode izvozimo na inostrana tržišta – Hrvatska, Slovenija.

Uz očuvanje izvornih načina pripreme pekarskih proizvoda, uz poštovanje savremenih standarda higijene i zaštite životne sredine, kao i neprestalno ulaganje u razvoj kvaliteta, „Manja“ se kao brend kompanije Krajina klas razvija sa ciljem da očuva i sa svijetom podjeli tradicionalan ukus pekarskih i poslastičarskih proizvoda, istovremeno se trudeći da donese i ukuse raznih zemalja. 

Od male pekare postali smo mnogo više. „Manja“ je oaza dobre hrane koju krasi prefinjen ukus i prepoznatljiv kvalitet. „Manja“ je kutak za predah i novu dozu energije. „Manja“ je vaš najbolji dio komšiluka. „Manja“ je neizostavan dio svakodnevnice. Zajedno otkrivamo tajne dobrog tijesta i slatkih navika.

Pizza-sa-kulenom
Francuski-sendvi
Prut-i-rukola

 

 

Lokacije Ponuda
bottom ornament

Početna     Ponuda     Lokacije
© 2017 manja.ba. Web design by Smart Office